0547 389 689 info@villavrijland.nl

PARTICULIERE OUDERENZORG

Met de Particuliere Ouderenzorg van Villa Vrijland kunt u profiteren van een Totaal oplossing waar ieder zich thuis voelt. De focus wordt gelegd op het verzorgen en ontzorgen van de cliënt. Maar ook op de familie en de omgeving van de cliënt. Deze dienstverlening bestaat uit: verzorging, verpleging en begeleiding bij sociale activiteiten op een persoonlijke manier. Andere diensten worden ook aangeboden: U heeft ons eigen zorgpersoneel die altijd in de buurt is, in onze exclusieve zorgvilla. Indien u Particuliere Ouderenzorg wilt gebruiken, dan gaat Villa Vrijland graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Villa Vrijland coördineert samen met u wanneer en welke zorgverlening u wenst te gebruiken. Deze 24-uurs zorg wordt in samenwerking flexibel ingezet en naar wens ingevuld.

Wanneer Particuliere Ouderenzorg?

De meest voorkomende redenen voor het inzetten van Particuliere Ouderenzorg is als u met professionele hulp en verzorging u thuis kunt voelen. Een andere reden is dat er niet meer voor uw partner of familielid gezorgd kan worden. In sommige gevallen is gezelschap onmisbaar of uw wilt in uw eigen Regio herstellen na een operatie. Of u staat op een wachtlijst om opgenomen te worden in een verpleeghuis of verzorgingshuis.

Wilt u Villa Vrijland inschakelen voor Particuliere Ouderenzorg of heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31 ( 0 ) 6 839 887 50 of 0547 389 689