0547 389 689 info@villavrijland.nl

In het kort

Particuliere zorg voor ouderen

In Villa Vrijland wordt particuliere ouderenzorg geboden in een luxe ‘jaren ’30 villa’. Particuliere zorg staat borg voor uitstekende zorg in een luxe omgeving en is voor velen betaalbaar. In Villa Vrijland woont u kleinschalig. Kleinschalig wil zeggen dat alle zorg en aandacht gericht is op een kleine groep cliënten in een omgeving die voelt ‘als thuis’. Geen enorm zorggebouw of een grote onpersoonlijke verpleegafdeling maar een overzichtelijk en ‘knus’ thuis.

Meer over ‘particuliere zorg voor ouderen’

Exclusieve woonzorg

Villa Vrijland biedt een exclusieve woon- en zorgomgeving. Door de kleinschalige opzet in een luxe villa met alle moderne voorzieningen ontstaat een optimale leefomgeving. Villa Vrijland is weliswaar een authentieke jaren ’30 villa maar beschikt over moderne voorzieningen.

Het pand is volledig uitgerust met Wifi en de cliënt beschikt standaard over de juiste alarmeringsapparatuur die is uit te breiden met alle mogelijke alarmeringssystemen. Van pols-halszenders tot deuralarmering of van dwaaldetectie tot ‘roep’-signalering; alles is mogelijk. Daarnaast beschikt elke cliënt over modern eigen sanitair met zo nodig sta-op-beugels naast het toilet en een veilig douchezitje.

Meer lezen over ‘exclusieve woonzorg’

Midden in het reguliere leven

Villa Vrijland ligt aan de rand van het centrum van Goor. Binnen 5 minuten wandelen bent u in het centrum. Villa Vrijland heeft leuke, betrokken buren.
Voor bezoekers is Villa Vrijland uitstekend bereikbaar vanaf de A1 en ook met het openbaar vervoer is Villa Vrijland uitstekend bereikbaar. Het NS station bevindt zich op loopafstand.

Tijdelijke opname

Villa Vrijland biedt regelmatig ruimte voor tijdelijke opvang. Wanneer u na een operatie nog moet revalideren of nog niet zelfstandig in uw eigen woning kunt u tijdelijk terecht bij Villa Vrijland. In uwe igen appartement kunt u dan tijdelijk wonen en ontvangt alle zorg en service die nodig en wenselijk is. Daarnaast ontvangt u alle behandeling die nodig is van uw eigen artsen en/of behandelaren.

Psychogeriatrische zorg

Villa Vrijland biedt zorg aan senioren met psychogeriatrische aandoeningen als Alzheimer of ouderen die behoefte hebben aan ondersteuning bij de dagelijkse regie in hun leven.
Psychogeriatrische zorg vraagt om professionele medewerkers die herkenbaar zijn voor de clint en de behoefte en de wensen van de client kennen. De omgeving moet rust uitstralen met herkenbare elementen. Villa Vrijland voldoet aan deze voorwaarden. Clienten kunnen vrij bewegen zowel binnen als buiten in de grote, beschutte tuin.