0547 389 689 info@villavrijland.nl

Villa vrijland Goor - Twente

Villa Vrijland

Villa Vrijland biedt exclusieve ouderenzorg, zodat ouderen in Nederland de zorg en aandacht krijgen die zij verdienen, in een omgeving die aansluit bij de omgeving waar zij hun leven lang gewoond, gewerkt en geleefd hebben. Een vast professioneel team maakt dit waar, zodat herkenbaarheid en continuïteit gewaarborgd wordt.

 

Particuliere ouderenzorg

Door sommige omstandigheden kan het voorkomen dat u gedurende 24 uur een aantal keren begeleiding, verpleging of verzorging nodig heeft per dag. Daarom biedt Villa Vrijland u de mogelijkheid: 24-uurs Particuliere ouderenzorg. Villa Vrijland ligt in “Goor” en is een centraal punt in Twente waar u naartoe kunt verhuizen zonder ver van u familie te zijn. U bepaalt samen met uw familie welke zorg u nodig heeft. Op deze manier blijft u controle houden over uw situatie, eigen kamer of appartement en een omgeving met uw familie om u heen. Met behulp van de Particuliere ouderenzorg Villa Vrijland kunnen wij samen met u de passende oplossing vinden.

Met de Particuliere Ouderenzorg van Villa Vrijland kunt u profiteren van een Totaal oplossing waar ieder zich thuis voelt. De focus wordt gelegd op het verzorgen en ontzorgen van de cliënt. Maar ook op de familie en de omgeving van de cliënt. Deze dienstverlening bestaat uit: verzorging, verpleging en begeleiding bij sociale activiteiten op een persoonlijke manier. Andere diensten worden ook aangeboden: U heeft ons eigen zorgpersoneel die altijd in de buurt is, in onze exclusieve zorgvilla. Indien u Particuliere Ouderenzorg wilt gebruiken, dan gaat Villa Vrijland graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Villa Vrijland coördineert samen met u wanneer en welke zorgverlening u wenst te gebruiken. Deze 24-uurs zorg wordt in samenwerking flexibel ingezet en naar wens ingevuld.

Lees verder!

Villa vrijland Goor - Twente